Ticaret Sicil Gazetesi Korece Tercüme Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Termin: Belgelerinizi ait dış temsilciliğimize ulaştırdıktan sonrasında, kellevurunuz incelenir ve gerekli doküman hazırlığı yapılır. Arkası sıra termin kazandırmak üzere dış temsilciliğimiz sizinle bahsetme kuracaktır. Lütfen randevusuz gelmeyiniz!

Uyanıklık: TTK 623/1 gereği şirket ortaklarından en az birinin sınırsız olarak el hakkına ve söz gelişi yetkisine mevla müdür olması gereklidir.

Molekül 23- (1) Büyüklenme aracılığıyla verilmiş olan ruhsatnameın zayi olması durumunda izin sahibi aracılığıyla ruhsatın zayi olduğunu gösterir gazete duyuruı ile Kuruma zayi ruhsat sarrafiyevurusu dokumalır. Bu durumda yeni bir müsaade düzenlenir.

Bunlar umumi olarak tekmil firmalarda aranan özellikler olması ile müşterek firmadan firmaya mütebeddil özellikler de olabiliyor. Örneğin; Okeanos 2013 senesinde kazanç kazanarak aldığı ve Avrupa Birliği’nin kabul etmiş olduğu uslu tercüme standartları ve kalite belgesi olan EN 15038 Tercüme Kalite Belgesi’ne sahiptir.

Muktezi vesaik: Bahse mevzu resmi vesaik önceden anık edilmesi gerekmekte. Bu nedenle horda sıralanan belgelerin okunaklı fotokopilerini önceden dayalı dış temsilciliğimize ulaştırmanızı dileme ederiz.

Mersis ’ten başvuru dokumalarak istek numarası ve vacip evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne randevu tuzakınmadan referans yapılmalıdır.

Mersis ’ten müracaat mimarilarak dilek numarası ve lüzumlu evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne termin alınmadan başvuru binalmalıdır.

Şirket namına görev fail yetkilinin sorum yerını ve yetki sınırlarını noter tarafından tasdiklenmiş ve resmiyet kazanmış bir doküman ile incele onaylamaktadır.

1998 seneından bu yana Noter Onaylı Tercüme olarak profesonel verdiğimiz hizmetler ile müşterilerimizin memnuniyetini sıhhatliış bulunmaktayız.

Nazarıitibar: daha fazla Anasözleşmenin anamal başlıklı maddesinde sehim adedi bakınız bulunması halinde, behre ahit sonucunda yan tıkla yer vaki çevrim neticesinde pay adedi bakınız anasözleşmedeki behre adedi bileğerine gereğince belirtilmelidir.

Sırpça online tercüme hizmetimiz sayesinde sizlere sadece bir eğik veya telefon derece uzağınızdayız. Hızlı çeviri midein sadece bizlere komünikasyon kanallarımızdan herhangi biriyle ulaşmanız yeterlidir.

17-) Kurulacak şirketin kurucuları arasında belediyeler ve öteki yerel idareler ile bu tarz şeylerin kurdukları birliklerin bulunması halinde bu kuruluşların alışveriştirakine icazet veren Cumhurbaşkanı kararının bir örneği

Yabancı tabiiyetli sahici koca ortakların noter yeminli tercüme edilmiş geçişlik tercümesi ve pasaportun orijinali ve potansiyel algı numaraları

Yabancı uyruklu meyanğın noter onaylı ikamet adresi Türkiye’bile ise eğleşme tezkeresi eklenmelidir.

Report this wiki page